High tea Utrecht

high teaKomt u langs voor een verrassend leuke high tea bij ons in Utrecht. Een high tea is eigenlijk altijd leuk. U bent lekker aan het tafelen en kunt ondertussen bijkletsen onder het genot van een wijntje of een theetje.

High tea

Tijdens een high tea kunt u genieten van een variatie aan warme en koude hapjes, hartige en zoetige hapjes. Daarnaast krijgt u uiteraard de beschikking tot onbeperkt thee en koffie. Een leuk uitje om met een gezelschap te doen. Heeft u er al eens aan gedacht om uw opa en oma mee uit eten te nemen? Een high tea in omgeving Utrecht is waarschijnlijk net zo leuk!

High tea omgeving Utrecht

Een high tea kunt u bij ons simpel reserveren door contact op te nemen. U zult voldoende hapjes krijgen voor twee personen die op een verrassende wijze aan u worden gepresenteerd. U zult een plezierige en smakelijke middag beleven. Het tijdsbestek is voor ons niet belangrijk.

High tea: waar komt het vandaan?

Geschenk vanuit Engeland

High tea vindt zijn oorsprong in Engeland en is te vergelijken met de afternoon tea, maar dan wat uitgebreider. Het bestaat uit allerlei kleine hapjes met uiteraard een lekker kopje thee erbij. Je neemt je tijd om per twee of in een eerder kleine groep wat bij te praten bij een gezellig kopje thee (of koffie) en je hebt een ruim aanbod aan lekkere hapjes die je warme drank vergezellen. Alhoewel het de laatste jaren aan populariteit wint, zijn er toch nog veel mensen die nog nooit van high tea hebben gehoord. Als je houdt van originele geschenken geven of als je een leuk idee zoekt voor bezoek dat komt, dan kun je velen kennis laten maken met deze nieuwigheid. Je tafel is op een orginele manier aangekleed en het ziet er niet alleen allemaal lekker uit, het oogt bovendien nog mooi.

Gerechten bij een high tea

Onder het begrip high tea horen in principe allerlei zoetigheden en hartige hapjes thuis. Meestal bestaat het aanbod uit de typisch Engelse scones, belegde sandwiches of toastjes met o.a. gerookte zalm en kruidenkaas of gerookte hesp met een zongedroogd tomaatje. Niks moet, alles mag. Je kan je als een ware keukenprinses uitleven, want de keuze is onbeperkt als het gaat om kleine hapje of gebakjes die bij een kopje thee gaan bij de high tea.